Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. atvmicasa.ro.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.


Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.


Confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale AGREMENT IGHIU SRL, cu sediul in Comuna IGHIU, Judetul Alba, ROMANIA date de identificare fiscala: CUI: 44668347; J1/1027/30.07.2021, in calitate de operator al siteului www.atvmicasa.ro.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://www.atvmicasa.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea „site-ul”.

 

  1. Daca doriti sa inchiriati un ATV folosind formularul online de pe site, atvmicasa.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi: 
  • Nume si prenume
  • Numar de telefon
  • Adresa de e-mail

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal astfel: pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si atvmicasa.ro, respectiv pentru preluarea si validarea cererii de inchiriere si pentru a va putea contacta cu privire la orice detalii referitoare la cerea dumneavoastra.

 

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de pe formular INAINTE de a apasa butonul TRIMITE.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul „stergere cont” din sectiunea „informatiile contului meu”, atvmicasa.ro va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate printr-o cerere la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti. Folosim datele dumneavoastra doar in scopul de a ve putea contacta pentru confirmarea cererii de inchiriere a ATV-urilor


Drepturile de care beneficiati


In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

dreptul la informare:  dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre atvmicasa.ro.ro, conform celor descrise in prezentul document;

dreptul de acces la date, dreptul de a obtine confirmarea din partea atvmicasa.ro cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre atvmicasa.ro a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;

dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, atvmicasa.ro sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;

dreptul la portabilitatea datelor– dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre atvmicasa.ro catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

dreptul la opozitie

– in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;

– in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al atvmicasa.ro sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care atvmicasa.ro poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: https://atvmicasa.ro/cookies/


Cum Rezerv


Puteti rezerva serviciile prezentate astfel: in locatia noastra fizica, telefonic, online pe site sau prin email.

1. Rezervare in locatia noastra fizica din Sat Ighiu, Comuna Ighiu, nr. 367, jud. Alba.

2. Comanda telefonică apeland la 0743134938; 0752188855 un operator va prelua comanda dumneavoastră. 

3. Online pe platforma - alegand data si ora rezervarii. Atentie! Rezervarile facandu-se prin mai multe canale separate vă recomandam sa considerati rezervarea validata doar dupa ce veti fi contactat de catre un reprezentant atvmicasa.ro ca sa va confirme in mod ferm rezervarea. 

4. Comanda prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Informatii Punct Plecare/Ridicare ATV

 

Atv-urile rezervate prin una din metodele mentionate pe site (in locatia noastra fizica, telefonic, online pe platforma sau prin email), vor putea fi ridicate de la locatia noastra fizica din Sat Ighiu, Comuna Ighiu, nr. 367, jud. Alba data si ora la care s-a facut rezervarea (dupa confirmarea rezervarii de catre un reprezentant atvmicasa.ro.

 

Metode de Plata

Puteti plati serviciile  folosind urmatoarele instrumente de plata: Cash la sediul societatii