Îți oferim doza optimă

de adrenalină!

SC AGREMT IGHIU (societatea care administreaza site-ul www.atvmicasa.ro) a luat ființă din dorința de a îmbunătății capitalul turistic al zonei Comunei Ighiu, prin oferirea de modalități de distracție și recreere a turiștilor prin închierea de ATV-uri.

 

Regiunea geografică din care face parte comuna Ighiu este amplasata într-o zonă depresionară întinzându-se între pantele S-E ale Munților Trascău, Luncile Ampoiului și Ighiu, până în apropierea râului Mureș. Avantajul zonei este terenul extrem de diversificat, clienții putând opta pentru diferite grade de dificultate a traseelor în funcție de experiența lor proprie in conducerea unui ATV. 

 

Peste 50% din suprafața comunei o reprezintă pante mici cu altitudini de 250-400 metri corespunzătoare unui traseu de dificultate scăzută, existând totuși și pante medii și mari care presupun trasee complexe (pe aproximativ 30% din suprafața comunei). Pantele foarte accentuate reprezinta un procent de 20% din suprafața comunei, ajungând până la altitudini de 800-1200 metri, unde se recomanda o experiență anterioară ridicată a clienților în conducerea unui ATV.

 

Zona montană din aria comunei Ighiu cuprinde partea sudică a Munților Trascău și porțiunea N-E a Munților Vințului. În masiv se află Iezerul Ighiel - lac de baraj natural de o frumusețe deosebită, unic în țară. Tot în acest sector se găsesc numeroase locații inedite care merită să fie vizitate: câmpuri de lapiezuri, doline, peșterile Gaura Calului, Peștera de la Coada Coitchii, Peștera Gaura lui Stroie.

 

Vă punem la dispoziție 4 ATV-uri, fiecare client fiind echipat cu cască de protecție, mănuși și ochelari de protecție. Pentru că punem siguranța clienților pe primul loc - fiecare ATV are un GPS, sistemul de poziționare globală dând informații referitoare la locul în care se află, în cazul uni furt sau accident timpul de localizare a clientului fiind mult diminuat. 

 

Înainte de începerea deplasării pe trasee o persoană din staff-ul atvmicasa.ro va realiza un instructaj referitor la modul în care se manevrează ATV-ul și detaliile tehnice ale acestuia. De asemenea va fi abordată tematica referitoare la situațiile de urgență, măsuri de prevenire și gestionare a potențialelor accidente și modalitățile de acordare a primului ajutor.